Follow us on Facebook

Zi-mi pe nume View larger

Adauga la lista de dorinte

Zi-mi pe nume

Cocktail Games

Zi-mi pe nume este unul dintre cele mai amuzante jocuri de memorie.
Un joc educativ in care ne antrenam memoria intr-un mod foarte ingenios si distractiv. Si in plus mai suntem si creativi.

1-2 zile lucratoare

cg_fb

Nou

Pret:
39,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Zi-mi pe nume este unul dintre cele mai amuzante jocuri de memorie.
Un joc educativ in care ne antrenam memoria intr-un mod foarte ingenios si distractiv. Si in plus mai suntem si creative.
 
In acest joc vei inventa numele unor personaje simpatice, prietenoase si frumos colorate.
 
Aceste personaje par la fel, dar totusi sunt diferite. Tu poti sa le dai ce nume crezi ca sunt mai potrivite pentru fiecare, singura ta sarcina fiind aceea sa iti aduci aminte ce nume ai dat tu sau un alt jucator fiecaruia dintre personaje. Cine isi aduce aminte numele corect, acela atrage simpaticul personaj in tabara sa.
 
Asadar un joc simplu, simpatic care incurajeaza creativitatea si umorul copiilor si al parintilor.

Scopul jocului este acela de a castiga cat mai multe carti cu creaturi. La inceputul jocului cartile se amesteca si se aseaza in teanc, cu fata in jos. Pe rand fiecare jucator intoarce o carte din teancul de carti cu ciudatele creaturi.
 
Daca pe cartea intoarsa este desenat un personaj nou, care nu a mai aparut in joc pana in acel moment, jucatorul ii inventeaza un nume si spune si celorlalti cum vrea sa-l boteze. Daca pe cartea intoarsa este desenat un personaj care a mai aparut in timpul jocului, primul jucator care il va striga pe numele corect ce i-a fost atribuit castiga cartea respective si pe toate cele care au fost jucate si au ramas necastigate pana in acel moment.  

Jocul se termina dupa ce au fost intoarse toate cartile de joc din teanc. Castigator este jucatorul care a reusit sa adune cele mai multe carti de joc cu simpaticele creaturi.
In plus, regulamentul jocului mai propune modalitati prin care jocul poate fi deveni mai dificil.
Un joc pe cat de simplu, pe atat de frumos. Imaginile personajelor provoaca imaginatia copiilor pentru a le nascoci niste nume pe masură. Un joc care te provoaca sa fi inventiv, sa ai umor dar totodata sa fii si atent si sa iti pui antrenezi memoria.
Jocul este in format de buzunar. Poate fi lua oriunde, chiar si in ghiozdanul de scoala. Poate inlocui cu succes orice joc pe smartphone.

   

Daca iti place acest joc si modul cum l-am prezentat te rugam distribuie. Astfel, tot mai multi parinti vor afla despre jocurile Abrakadabra.Si datorita tie tot mai multi copii vor descoperi jocul in familie si cu prietenii. Iti multumim pentru sustinere!

Scrieti o recenzie

Zi-mi pe nume

Zi-mi pe nume

Zi-mi pe nume este unul dintre cele mai amuzante jocuri de memorie.
Un joc educativ in care ne antrenam memoria intr-un mod foarte ingenios si distractiv. Si in plus mai suntem si creativi.

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2 - 7
Varstade la 4 ani
Dimensiuni9,5 x 9,5 x 3,5 cm; cutie metalica

Alte jocuri recomandate: