Follow us on Facebook

Pizza, pizza! View larger

Adauga la lista de dorinte

Pizza, pizza!

Orchard Toys

Joc educativ de recunoastere si asociere a formelor si culorilor intr-o maniera ... delicioasa.

1-2 zile lucratoare

orcht_200092

Nou

Pret:
58,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Jucatorii se transforma in bucatari cu multa imaginatie, trebuind sa faca o pizza cat mai delicioasa. Fiecare jucator roteste ruleta dubla,  alege o felie de pizza de pe masa (feliile sunt intoarse cu fata in jos) si trebuie sa o potrivesca pe blatul propriu respectand forma sau culoarea indicate de unul din cele doua discuri ale ruletei.

Atentie! Intre feliile delicioase de pizza se gasesc si unele felii stricate (au desenate viermi, paianjeni, etc) ce trebuie aruncate la gunoi. Daca insa ruleta indica mana atunci jucatorul poate alege o felie de pe blatul altui jucator (felia trebuie sa se potriveasca pe blatul propriu).

Jocul dezvolta abilitatile de recunoastere si asociere a formelor si culorilor.

Daca iti place acest joc si modul cum l-am prezentat te rugam distribuie. Astfel, tot mai multi parinti vor afla despre jocurile Abrakadabra.Si datorita tie tot mai multi copii vor descoperi jocul in familie si cu prietenii. Iti multumim pentru sustinere!

Scrieti o recenzie

Pizza, pizza!

Pizza, pizza!

Joc educativ de recunoastere si asociere a formelor si culorilor intr-o maniera ... delicioasa.

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2 - 4
Varsta3 - 7 ani

Alte jocuri recomandate: