Follow us on Facebook

Jocuri de memorie 

Descoperiti aceste jocuri de memorie pentru copii si va veti duela in familie intr-o atmosfera de bună dispozitie.
Jocurile de memorie pentru copii sunt deosebit de indragite intrucat de multe ori ei vor prelua conducerea atunci când vine vorba de memorie vizuala, auditiva sau tactilă!
Jocurile de memorie pentru copii sunt jocuri pentru dezvoltarea memoriei intr-un mod captivant, si distractiv. Jocurile de memorie sunt totodata si jocuri de atentie si concentrare, ajutandu-i pe copii sa se concentreze, sa fie atenti la detalii si sa aiba viteza de reactie.
Totodata, pentru cei mai marisori, pentru copii de 5 ani, 6 ani, jocurile de atentie si memorie imbina prin regulile lor, mai multe aptitudini. Astfel jocurile pentru dezvoltarea memoriei sunt si jocuri de logica sau strategie si tactica, fiind un excelent antrenament pentru dezvoltarea inteligentei la copii.
Va propunem mai jos o colectie de jocuri de memorie, de la clasicele jocuri de memorie cu perechi in care cei mici trebuie sa gaseasca perechi de imagini (memo games), pana la jocuri de memorie pentru copii mai mari de 5-6 ani in care memoria, atentia, inteligenta, strategie si logica vor da impreuna savoare jocului. Antrenanti atentia, memoria auditiva, memoria vizuala, inteligenta si gandirea logica.
Le puteti vizualiza grupate pe categorii de varsta, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere pentru copii dumneavoastra. Veti gasi jocuri de memorie adaptate atat pentru copii de 3 - 4 ani cat si pentru cei mai mari, de 7-8 ani sau chiar 10 ani.

produse pe pagină