Follow us on Facebook

Joc Si porcii zboara? View larger

Joc Si porcii zboara?

Jocul Si porcii zboara? este o provocare pentru toti cei care iubesc animalele. Jocul Porcii zboara este ca o enciclopedie interactiva pentru copii. Inveti in timp ce te joci si te distrezi in timp ce te joci. 

Mai multe detalii

cunostinte, atentie, viteza de reactie

1-2 zile lucratoare

Nou

Pret:
110,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

In jocul Si porcii zboara? ai mai multe carti care ilustreaza anumite caracteristici din lumea animalelor. Cartile cu caracteristici ilustreaza un fapt intalnit la mai multe animale. Printre caracteristicile ilustrare numaram: animale nocturne, animale care hiberneaza, animale cu 4 picioare, animale cu 2 picioare, animale care au solzi, animale care au cornite, animale cu coada, animale cu aripi, animale ierbivore, animale cu dinti, animale care depun oua, etc. 

Pentru fiecare caracteristica gasim cate un jeton ilustrat sugestiv. joc cu animale

In cutia de joc mai gasim si multe carti cu animale.

joc cu animale porcii zboara

Fiecare animal are mai multe caracteristici.

joc educativ cu animale

Cu cat stii mai multe din caracteristicile unui animale, cu atat vei avea mai multe sanse de castiga. 

Pare uosr, dar foarte curand vei ajunge sa te intrebi Oare porcii zboara? 

La inceputul jocului asezam cartile cu caracteristici cu fata in sus pe masa de jos. Alaturi vom aseza pista pe care tinem scorul. Scorul se tine cu ajutorul unor purcelusi care vor inainta pe pista atatea spatii cate caracteristici stii pentru animalul pus in joc. 

joc cu animale

Pe rand intoarcem cate o carte cu un animal. Mai sus a fost intoarsa cartea reprezentand o girafa.

In acest moment fiecare jucator va incerca sa isi aseze cei 6 pioni pe acele carti cu caracteristici care crede el ca se potrivesc animalului desenat pe cartea intoarsa. 

Si uite asa trebuie sa iti pui intrebari de acest tip: porcii zboara? Elefantii fac oua? Veverita are 2 sau 4 membre? Ariciul este un animal noctorun? Lupul hiberneaza?, etc

joc cu animale porcul zboara

Desi este un joc pentru copii, modul interactiv in care se joaca il face un joc foarte captivant chiar si pentru parinti. Veti fi surprinsi sa vedeti cate lucruri nu stiti despre lumea animalelor si cat de multe stiu copiii nostri! 

 

Scrieti o recenzie

Joc Si porcii zboara?

Joc Si porcii zboara?

Jocul Si porcii zboara? este o provocare pentru toti cei care iubesc animalele. Jocul Porcii zboara este ca o enciclopedie interactiva pentru copii. Inveti in timp ce te joci si te distrezi in timp ce te joci. 

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2 - 4 jucatori
Varsta5 - 9 ani
Timp de joc10-15 minute

2 alte produse in aceeasi categorie: