Follow us on Facebook

Joc Sa hranim ursuletul View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc Sa hranim ursuletul

Haba

Joc de indemanare pentru copii mici pe tema alimentatiei. De asemenea, poate fi jucat și ca joc de memorie și joc cu ghicitori.

indemanare, memorie, educativ

1-2 zile lucratoare

HAB300171

Nou

Pret:
52,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Il pozitionam pe Martinel intre jucatori iar jetoanele cu alimente le asezam pe farfurie. Joc Sa hranim ursuletul Barenhunger
Fiecare jucator, cand ii vine randul da cu zarul. Numeste alimentul desenat pe zar, ia jetonul cu alimentul respectiv, îl asează în linguriță și încearcă să îl introducă în gura lui Martinel.

Joc Barenhunger

Jocul se termină când farfurioara s-a golit. Toți jucatorii sunt câștigători dacă în burtica lui Martinel sunt mai multe jetoane cu alimente decât cele care au căzut pe masă. Așadar un joc în care cei mici nu concurează unii cu ceilalți ci împreună încearcă să câștige. Jocul poate fi jucat și ca un joc de memorie. În această variantă copii trebuie să întoarcă două alimente identice pentru a-l hrăni pe mâncăciosul Martinel.
Regulile ne mai propun o variantă de joc în care cei mici pot formula ghicitori cu alimentele respective cu care ar dori să fie hrănit ursulețul Martinel.

joc%20copii%202%20ani.jpg
Jocul conține un ursulet care se montează în cutia jocului (15,5 x 23,5 cm), 12 jetoane cu alimente, o lingură de carton și o farfurioară de carton.

zar%20joc%20educativ%20copii.png

Daca iti place acest joc si modul cum l-am prezentat te rugam distribuie. Astfel, tot mai multi parinti vor afla despre jocurile Abrakadabra.Si datorita tie tot mai multi copii vor descoperi jocul in familie si cu prietenii. Iti multumim pentru sustinere!

Scrieti o recenzie

Joc Sa hranim ursuletul

Joc Sa hranim ursuletul

Joc de indemanare pentru copii mici pe tema alimentatiei. De asemenea, poate fi jucat și ca joc de memorie și joc cu ghicitori.

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori1-3
Varstade la 2 ani
Timp de joc5-10 min.

Alte jocuri recomandate: