Follow us on Facebook

Joc memo cu povesti Djeco View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc memo cu povesti Djeco

Djeco

Joc memo clasic pentru copii cu personaje dn cele mai indragite povesti.

memorie, dezvoltare vocabular

1-2 zile lucratoare

ABKJ8466

Nou

Pret:
56,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid. Livrare gratuita in punct de ridicare personala din Bucuresti, Strada Poterasi nr. 10 (zona Tineretului).

Cum se joaca - fiecare copil alege o plansa cu o poveste care contine 5 imagini diferite. Toate jetoanele sunt intoarse cu fata in jos pe masa. Cand ii vine randul fiecare jucator intoarce doua jetoane incercand sa gaseasca doua imagini identice corespunzatoare plansei cu povestea pe care o are el de completat.

Pentru copii mai mici jocul se poate simplifica daca incercam sa jucam fie un joc memo clasic (doar sa gasim oricare doua jetoane identice) fara a incerca sa le gasim doar pe cele care corespund unei anume povesti.

Continut: 4 planse de joc cu cate o poveste (Scufita Rosie, Cei 3 purcelusi, Alba ca zapada si cei 7 pitici, Bucle aurii si cei 3 ursuleti ), 40 de piese de joc (cate 5 perechi de piese pentru fiecare poveste).

Scrieti o recenzie

Joc memo cu povesti Djeco

Joc memo cu povesti Djeco

Joc memo clasic pentru copii cu personaje dn cele mai indragite povesti.

Scrieti o recenzie

Varsta4 - 8 ani

Alte jocuri recomandate: