Follow us on Facebook

Joc educativ si de perspicacitate Comoara ascunsa View larger

Joc educativ si de perspicacitate Comoara ascunsa

Jocul Comoara ascunsa este un joc plin de suspans, distractiv care se adreseaza copiilor curajosi si glumeti carora le place sa joace farse.
Jocul include regulament ilustrat in limba romana.

Mai multe detalii

atentie, sansa, memorie, logica, emotie, suspans

1-2 zile lucratoare

lg_tres

Nou

Pret:
84,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Jocul “Comoara ascunsa”, te provoaca sa iti folosesti logica, atentia si sa joci putin teatru. Toate acestea printr-un mecanism de joc foarte original in care fiecare isi dezvaluie identitatea abia la final. 

Iti alegi, in secret, un personaj reprezentat de un pion si vei juca astfel incat sa-l faci sa ajunga primul la comoara din centrul tablei de joc. Insa niciunul dintre jucatori nu stie pe care personaj au mizat ceilalti.

Pentru ca secretul sa se pastreze pana la final, pe tot timpul partidei toti jucatorii au voie sa deplaseze inainte sau inapoi toti pionii.

Poti incerca insa sa deduci care este pionul fiecaruia din miscarile pe care ceilalti le fac in timpul jocului. 

Trebuie sa fii atent la toate miscarile celorlalti pentru ca fiecare are dreptul sa faca miscari care sa-i conduca in eroare pe ceilali. Incearca sa surprizi reactiile celorlalti pentru a ghici identitatea fiecaruia.

Acest lucru te va ajuta sa iti conduci personajul tau spre comoara!

De ce ne place jocul Comoara ascunsa

Comoara ascunsa poate parea un joc clasic prin elementele de joc. Vei gasi in cutie  o tabla de joc de parcurs, pioni colorati si zaruri.

Vei descoperi insa un joc nou, atractiv si antrenant prin regulile sale.

In jocul Comoara ascunsa copiii trebuie sa-si faca o strategie, sa-si planifice drumul corect si sa prevada miscarile celorlalti, sa invete sa le citeasca gandurile dupa reactiile acestora. 

Jocul imbina strategialogicacalculul mintal si norocul intr-o formula plina de suspans.

Si daca mai stii sa joci si un pic de teatru pentru a-ti pacali adversarii, succesul este garantat!

 

Nr. de jucatori2 - 4
Varstade la 6 ani
Timp de joc20 min.

7 alte produse in aceeasi categorie: