Follow us on Facebook

-10%
Joc educativ cu numere Bingo Djeco View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc educativ cu numere Bingo Djeco

Djeco

Joc educativ de asociere pentru a descoperi si invata cifrele, pentru 1- 4 jucatori mai mari de 3-4 ani.

1-2 zile lucratoare

ABKJ8318

Nou

Oferta speciala expira in:
Pret:
60,30 lei
67,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Un joc de bingo cu ilustratii foarte frumoase pentru invatarea numerelor.

Ca la orice joc de Bingo si la acesta ideea de joc este cat se poate de simpla. Fiecare dintre jucatori, copii si parinti deopotriva, primeste cate o plansa pe care trebuie sa o completeze.

Fiecare dintre noi invartim ruleta si vom completa pe plansa casuta corespunzatoare personajului in dreptul caruia s-a oprit acul ruletei.

 Iata ce veti gasi in cutia de joc. Un spectacol de culoare, bun gust si imaginatie!

In acest joc toate cifrele sunt stilizate. Fiecare cartonas are desenat pe o fata puncte, ca la domino, iar pe cealalta cifra stilizata  - 2 ca o pisicuta, unu ca un copacel, etc.

Si nu va ganditi ca daca avem 4 cartonase cu cifra unu vom vedea 4 copacei. Nu. Fiecare dintre cele 4 cartonase cu unu are desenat o alta imagine pornind de la semnul grafic unu.

 

Asadar un joc care se ocupa nu numai de a-i invata pe copii sa numere dar si de formarea gustului pentru frumos si creativitate.

Nu-i asa ca mai bine ar fi continuati pana la 9! Nu-i nimic, iata o noua provocare pentru copii. Sa incerce ei sa completeze jocul cu cartonase astfel desenate pana la cifra 9.

Dar sa inceapa jocul. Primim cate o plansa cu animale (aceleasi ca si pe ruleta), impartim intre noi toate cartonasele cu cifre si invartim ruleta.

Apoi trebuie sa aşezam pe plansa cartonaşul corespunzător numărului de animale (cel indicat de săgeată) de pe tabla sa de joc; dacǎ acesta este deja poziţionat pe tablǎ, continuǎ urmǎtorul jucǎtor. Câştigǎ cel care completeazǎ primul tabla.

Asa, sa tot inveti sa numeri!

Scrieti o recenzie

Joc educativ cu numere Bingo Djeco

Joc educativ cu numere Bingo Djeco

Joc educativ de asociere pentru a descoperi si invata cifrele, pentru 1- 4 jucatori mai mari de 3-4 ani.

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori1-4
Varsta4-6 ani

Alte jocuri recomandate: