Follow us on Facebook

Joc de societate Baloane Djeco View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc de societate Baloane Djeco

Djeco

1-2 zile lucratoare

ABKJ8452

Nou

Pret:
65,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid. Livrare gratuita in punct de ridicare personala din Bucuresti, Strada Poterasi nr. 10 (zona Tineretului).

Baloane este un joc care imbina elementele unui joc clasic in care copiii trebuie să parcurgă un traseu, cu elemente de originalitate prin faptul că îi pune pe cei mici în fata unor situații în care trebuie să ia decizii care le pot crește sau micșora șansa de câștig. Așadar un joc de parcurs oarecum clasic reinventat pentru a aduce un beneficiu în dezvoltarea gîndirii.

Fiecare jucător, atunci când îi vine rândul aruncă zarul și își deplasează pasărea atâtea spații cât indică zarul respectând liniile care leagă baloanele. Drumul parcurs pe aceste linii este ales de jucător. Nu se poate ajunge insa de la un balon la altul dacă cele două nu sunt legate printr-o linie. Pentru a ajunge la balonul dorit, trebuie parcurs drumul prin alte baloane.

De fiecare dată cînd ajunge pe un spațiu colorat, copilul ia balonul de culoarea respectivă și îl așează pe cartonașul său.
Primul copil care își completează cartonașul cu toate baloanele câștigă jocul.
Copiii invață să îsi optimizeze drumul parcurs astfel să ajungă cât mai repede la baloanele de care mai au nevoie pentru a-și completa cartonașele.
Jocul este unul relativ simplu, fiind recomandat de la 3 ani pana la 6 ani. Il recomandăm insa pentru copii de 3 ani sau 4 ani. Unui copil de 5 ani se poate să nu i se mai pară provocator.

Scrieti o recenzie

Joc de societate Baloane Djeco

Joc de societate Baloane Djeco

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2
Varsta3 - 6 ani

Alte jocuri recomandate: