Follow us on Facebook

-10%
Joc de memorie și strategie Monster Ghost View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc de memorie si strategie Monster Ghost

Djeco

1-2 zile lucratoare

ABKJ8445

Nou

Oferta speciala expira in:
Pret:
70,20 lei
78,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Ce haos! Fantomele s-au deghizat in monstri si acum iti va fi foarte greu sa le aduni in casa bantuita. Jocul contine 36 de cartonase cu fantome pe o parte si cu monstri pe cealalta parte, un zar cu monstri si 4 cartonase - casa bantuita. Primul jucator care reuseste sa-si completeze propria casa cu 6 fantome diferite castiga jocul. Cartonasele se aseaza pe masa cu fata cu monstri sus si pe rand fiecare jucator arunca zarul si poate executa una din urmatoarele actiuni:

- intoarce un cartonas cu monstrul indicat de zar pentru a vedea ce fantoma este ascunsa pe verso, o arata si celorlalti jucatori si o aseaza pe plansa proprie. Daca are deja fantoma pe plansa atunci pune cartonasul la loc pe masa cu monstrul in sus. Jucatorii trebuie sa memoreze ce fantoma a fost intoarsa pentru a avea mai multe sanse de castig

sau

- incearca ca fure un cartonas fantoma de pe plansa altui jucator: daca monstrul de pe cartonasul ales este acelasi cu cel indicat de zar atunci jucatorul ia cartonasul si-l aseaza pe plasa proprie, altfel cartonasul ramane la locul sau.

Pe parcursul jocului jucatorii trebuie sa fie atenti si sa memoreze locul monstrilor si fantomelor pentru a alege cele mai bune cartonase si a-si completa plansa.

Scrieti o recenzie

Joc de memorie si strategie Monster Ghost

Joc de memorie si strategie Monster Ghost

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2 - 4
Varsta5 - 10 ani
Timp de joc15 min.

Alte jocuri recomandate: