Follow us on Facebook

Ascunzatoarea din recif View larger

Joc de masa Ascunzatoarea din recif

Un joc distractiv și palpitant cu pești mici și mari, potrivit pentru 2-4 jucători cu vârsta începând cu 5 ani. Jucatorii trebuie sa ajute pestisorii sa aleaga traseul cel bun pentru a ajunge in siguranta la ascunzatoarea din recif. Contine reguli de joc in limba romana cu ilustratia originala.

Mai multe detalii

1-2 zile lucratoare

lg_riff

Nou

Pret:
77,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

In adancurile marilor se ascunde o lumea misterioasa, plina de pericole si provocari. Pestisorii trebuie sa fie vigilenti si sa nu stea in calea rapitorilor mereu infometati.

Fiecare jucator alege cate un grup de pestisori de aceeasi culoare ce trebuie ajutati sa ajunga la recif unde vor fi in siguranta. Dar, in drumul lor pot intalni pesti rapitori care nu vor sta pe ganduri si ii vor infuleca.

Astfel in functie de ce indica cele doua zaruri trebuie sa mutati ori pestisori ori rapitori. Cu atentie si putin nococ veti parcurge traseul, iar primul jucator care ajunge la recif cu un pestisor este castigator.

Joc Logis Ascunzatoarea din recif

Contine reguli de joc in limba romana cu ilustratia originala.

Nr. de jucatori2-4
Varstade la 5 ani
Timp de joc15 min.
Dimensiuni24 x 24 x 4,5 cm

30 alte produse in aceeasi categorie: