Follow us on Facebook

-10%
Joc de logica Topologix View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc de logica Topologix

Djeco

1-2 zile lucratoare

ABKJ8354

Nou

Oferta speciala expira in:
Pret:
85,50 lei
95,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Topologix este un joc simplu dar foarte educativ care ii ajuta pe copii să învețe să se poziționeze în spațiu.

Copilul primește o ilustrație și studiază atent poziția fiecărui animal prezent în imagine.

Apoi copilul trebuie să așeze jetonul reprezentând fiecare animal pe tăblița de lemn, la intersecția dintre poziția acelui animal (deasupra, dedesubt, în fața, în spatele, lângă) fața de fiecare dintre elemente de decor din imagine (piatra, copacul, casa, galeata, ciuperca).

De ex pe aceasta plansă copilul trebuie să spună

Cine se găseste deasupra căsutei – Raspuns corect – ursul -  se aseaza jetonul cu ursulet la intersectia dintre casuta si simbolul ‘deasupra’

Cine se găseste inauntrul casutei – Raspuns correct – broscuta

Unde se afla pisicuta – dupa ciuperca

Aceste elemente de decor se găsesc pe fiecare dintre cele 24 de ilustrații, însă poziția animalelor față de ele este diferită în fiecare desen, astfel incat fiecare ilustratie sa reprezinte o noua provocare pentru copii.

De ce este util un joc ca Topologix?

Desi pare complicat, Topologix este un joc simplu dar extrem de util, care pregateste copilul intr-un mod ludic pentru sarcinile scolare.

Copiii exerseaza in joc vocabularul si invata sa exprime correct pozitia anuimtor obiecte in spatiu. In plus, pozitionarea jetonului pe tabla de lemn la intersectia dintre cele doua elemente este un adevarat exercitiu de logica pentru copii. Aceasta deprindere ii va ajuta foarte mult pe copii in primii ani de scoala. Inca de la clasa pregatitoare sarcinile cer copiilor sa reuseasca sa ‘inteleaga’ anumite informatii prezentate sub forma unor tabele. Copiii trebuie sa aiba capacitatea sa inteleaga ce reprezinta informatia aflata la intersectia unui rand cu o coloana. Aceasta aptitudine oarecum dificila, chiar si pentru clasa pregatitoare, poate fi deprinsa prin jocuri de tipul Topologix.

Scrieti o recenzie

Joc de logica Topologix

Joc de logica Topologix

Scrieti o recenzie

Varsta4 - 6 ani

Alte jocuri recomandate: