Follow us on Facebook

Joc de carti copii Djeco Pipolo View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc de carti copii Djeco Pipolo

Djeco

Joc de carti pentru copii in care trebuie sa stii sa minti cu seninatate pentru a putea castiga! Un bun instrument de corectare prin joc a copiilor peste 5 ani care au obiceiul sa minta.

joc bluf, joc de carti distractiv, disimulare, inteligenta emotionala

1-2 zile lucratoare

ABKJ5108

Nou

Pret:
39,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid. Livrare gratuita in punct de ridicare personala din Bucuresti, Strada Poterasi nr. 10 (zona Tineretului).

Daca ai acasa un mic mincinos si nu mai stii ce sa faci sa-l determini sa nu mai spuna minciuni, cu acest joc iii poti oferi o alternativa.

Jocul este o invitatie la a spune minciuni impreuna, dar in joaca. Si cel mai tare castiga!

Scopul jocului: sa scapi de cartile de joc cat mai repede posibil. Jocul contine 44 carti de joc - 40 de carti de joc cu animale (10 animale blanoase", 10 animale fara blana, 10 animale cu pene si 10 animale imbracate) + 4 carti de joc de tip "joker".

Fiecare jucator primeste cate 11 carti de joc. Primul jucator le arata celorlalti jucatori o carte de-a sa, cu fata in sus si spune cu voce tare ce fel de carte este (blanoasa, fara blana, cu pene sau imbracata).

Pipolo Djeco

Ceilalti jucatori pun pe rand cate o carte deasupra cartii primului jucator, de data asta cu fata in jos, repetand cu voce tare acelasi cuvant spus de primul jucator (de exemplu "blanos").

Pot sa minta sau sa spuna adevarul. Un jucator poate folosi joker-ul pentru a schimba cartea ceruta, dar trebuie sa aseze cartea mereu cu fata in jos (ori pune intr-adevar joker-ul, ori minte ca este joker-ul). Apoi denumeste cu voce tare o alta carte (de ex: "fara blana").

Daca un jucator se indoieste de sinceritatea vreunuia din partenerii sai de joc, poate sa strige "Pipolo!" in momentul in care adversarul pune cartea jos. Cartea presupusului mincinos este intoarsa pentru a se verifica.

Joc Pipolo Djeco

Daca a mintit intr-adevar, mincinosul trebuie sa ia teancul de carti format in mijlocul jucatorilor. Daca a spus adevarul, jucatorul care l-a acuzat ca minte trebuie sa ia teancul de carti.

Jocul se termina cand unul dintre jucatori ramane fara carti de joc in mana.

Scrieti o recenzie

Joc de carti copii Djeco Pipolo

Joc de carti copii Djeco Pipolo

Joc de carti pentru copii in care trebuie sa stii sa minti cu seninatate pentru a putea castiga! Un bun instrument de corectare prin joc a copiilor peste 5 ani care au obiceiul sa minta.

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2-4
Varstade la 5 ani
Dimensiuni cutie11,7 x 8,5 x 2,8 cm

Alte jocuri recomandate: