Follow us on Facebook

Joc cu cai Hop, Hop in galop View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc cu cai Hop, Hop in galop

Haba

Joc cu zaruri si cai, simplu si atractiv pentru copiii care iubesc caluții

simplu, frumos, tactica, logica

1-2 zile lucratoare

HAB4321

Nou

Produsul nu este în stoc
Vezi alte produse similare

Pret:
85,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Fiecare jucător, când îi vine rîndul aruncă cele două zaruri și trebuie să aleagă care din cele două acțiuni indicate pe zaruri dorește să le facă.

Zarul roșu îți permite să înaintezi caluțul iar zarul albastru iți permite să aduni anumite obiecte (potcoave, morcovi pentru caluți, galetușă cu apa sau sac cu ovăz) pentru a-ti completa planșa. Copii învață să facă alegeri având în vedere că pentru a câștiga este nevoie să ajungi cu căluțul la capătul pistei dar și să ai toată planșa completată.

Jocul este recomandat copiilor de la 3 ani. La această vârstă putem simplifica jocul folosind doar un singur zar. Pe măsură ce copilul crește vom introduce și cel de-al doilea zar învățându-l astfel să încerce să urmărească ambele obiective, respectiv să îsi conducă caluțul la final dar și să adune toate obiectele necesare pentru plansa. Copilul intelege astfel primele noțiuni de tactică.

Jocul are reguli simple, adaptate perfect vărstei recomandate. Piesele din lemn  (caluții) și tabla de joc sunt de cea mai bună calitate. 

Daca iti place acest joc si modul cum l-am prezentat te rugam distribuie. Astfel, tot mai multi parinti vor afla despre jocurile Abrakadabra.Si datorita tie tot mai multi copii vor descoperi jocul in familie si cu prietenii. Iti multumim pentru sustinere!

Scrieti o recenzie

Joc cu cai Hop, Hop in galop

Joc cu cai Hop, Hop in galop

Joc cu zaruri si cai, simplu si atractiv pentru copiii care iubesc caluții

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2-4
Varsta3-12 ani
Timp de joc10-15 min.
Dimensiuni22 x 22 x 5 cm

Alte jocuri recomandate: