Follow us on Facebook

-10%
Joc Chicky Boom View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc Chicky Boom

Blue Orange

In jocul Chicky Boom echilibreaza gainusele si banutii pe gard si vei intelege mai bine cum functioneaza un cantar. Cantareste cu atentie puisorii si ei te vor ajuta sa iti antrenezi logica si adunarile simple. 

echilibru, dexteritate, atentie

1-2 zile lucratoare

BO904253

Nou

Oferta speciala expira in:
Pret:
86,40 lei
96,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Chicky Boom este un joc in care cei mici isi pot insusi notiuni de matematica intr-un mod cat se poate de practic, invatand sa echilibreze bratele unei balante folosind greutati de diferite marimi.

La fermă, puișorilor mai mici si mai mari le place foarte mult să facă echilibristică pe gard. Dar în momentul în care una se mișcă, totul începe să se clatine.

Un joc de echilibru cu piese de lemn excelent finisate, educativ si distractiv deopotrivă, un joc marca Blue Orange.

 joc Chickyboom

Să vedem cum se joacă!

Asezăm pe masă plaftorma  galbenă. Pe ea așezăm la întămplare puișorii și celelalte piese de lemn – discurile subțiri și roșii și butoiașele mai groase de culoare galbenă.

După ce am așezat pe platformă toate piesele unul din jucători ridică platforma și o așează în echilibru pe suportul roșu.

Apoi, pe rînd, fiecare dintre noi, vom ridica câte o piesă de pe platformă (gard) încercănd să păstrăm echilibrul acestuia. Vom avea în vedere totodată și să acumulăm cât mai multe puncte. Discurile roșii valorează 1 punct, butoiașele galbene 3 puncte iar puișorii mici 2 puncte și cei mari 3 puncte. Punctele corespund și greutăților respectivelor piese.

joc chicky boom

Asadar vom încerca ca, de fiecare dată când ne vine rîndul să ridicăm o piesă cât mai valoroasă păstrând totodată și echilibrul platformei. Dacă cumva încercând să ridicăm o piesă provocăm răsturnarea platformei, partida ia sfărșit.

joc chicky boom blue orange

La final (fie cînd am terminat de ridicat toate piesele de pe gard, fie după ce gardul a fost răsturnat de cineva) adunăm punctele pieselor și cine are cele mai multe puncte câștigă partida. Dacă un jucator a provocat răsturnarea gardului, i se scad 5 puncte din punctajul pieselor adunate de el.

Vă lăsăm în continuare în compania unui film pentru a vă convinge cât de distractivi sunt puișorii din Chicky Boom!


Scrieti o recenzie

Joc Chicky Boom

Joc Chicky Boom

In jocul Chicky Boom echilibreaza gainusele si banutii pe gard si vei intelege mai bine cum functioneaza un cantar. Cantareste cu atentie puisorii si ei te vor ajuta sa iti antrenezi logica si adunarile simple. 

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2 - 4
Varstade la 4 ani
Timp de joc10 min.

Alte jocuri recomandate: