Follow us on Facebook

Joc Chicky Boom View larger

Joc Chicky Boom

Jocul Chicky Boom este un joc de echilibru, distractiv pentru copii in care trebuie sa cantaresti cu atentie orice miscare! 

Mai multe detalii

echilibru dexteritate atentie

1-2 zile lucratoare

Nou

Produsul nu este în stoc
Vezi alte produse similare

Pret:
97,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Chicky Boom este un joc in care cei mici isi pot insusi notiuni de matematica intr-un mod cat se poate de practic, invatand sa echilibreze bratele unei balante folosind greutati de diferite marimi.

La fermă, puișorilor mai mici si mai mari le place foarte mult să facă echilibristică pe gard. Dar în momentul în care una se mișcă, totul începe să se clatine.

Un joc de echilibru cu piese de lemn excelent finisate, un joc educativ si distractiv deopotrivă, un joc marca BlueOrange.

 joc Chickyboom

Să vedem cum se joacă!

Asezăm pe masă plaftorma  galbenă. Pe ea așezăm la întămplare puișorii și celelalte piese de lemn – discurile subțiri și roșii și butoiașele mai groase de culoare galbenă.

După ce am așezat pe platformă toate piesele unul din jucători ridică platforma și o așează în echilibru pe suportul roșu.

Apoi, pe rînd, fiecare dintre noi, vom ridica câte o piesă de pe platformă (gard) încercănd să păstrăm echilibrul acestuia. Vom avea în vedere totodată și să acumulăm cât mai multe puncte. Discurile roșii valorează 1 punct, butoiașele galbene 3 puncte iar puișorii mici 2 puncte și cei mari 3 puncte. Punctele corespund și greutăților respectivelor piese.

Asadar vom încerca ca, de fiecare dată când ne vine rîndul să ridicăm o piesă cât mai valoroasă păstrând totodată și echilibrul platformei. Dacă cumva încercând să ridicăm o piesă provocăm răsturnarea platformei, partida ia sfărșit.

La final (fie cînd am terminat de ridicat toate piesele de pe gard, fie după ce gardul a fost răsturnat de cineva) adunăm punctele pieselor și cine are cele mai multe puncte câștigă partida. Dacă un jucator a provocat răsturnarea gardului, i se scad 5 puncte din punctajul pieselor adunate de el.

Vă lăsăm în continuare în compania unui film pentru a vă convinge cât de distractivi sunt puișorii din Chicky Boom!

 


Scrieti o recenzie

Joc Chicky Boom

Joc Chicky Boom

Jocul Chicky Boom este un joc de echilibru, distractiv pentru copii in care trebuie sa cantaresti cu atentie orice miscare! 

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2 - 4
Varstade la 4 ani
Timp de joc10 min.

6 alte produse in aceeasi categorie: