Follow us on Facebook

Joc Activity Original 2 View larger

Adauga la lista de dorinte

Joc Activity Original 2

Piatnik

Joc Activity original 2- un joc de pantomima si desen pentru copii inventivi si isteti excelent pentru o petrecere cu prietenii sau pentru o seara in familie

1-2 zile lucratoare

ptk_ao2

Nou

Pret:
110,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Jocul Activity Original se afla acum la a doua editare. Dupa Activity Orginal, editia a 2-a a jocului - Activity Original 2, cu design reinnoit, reguli revizuite si cel mai important cu 440 de carti de joc noi!

Jocul Activity Original 2 este un joc complex, de comunicare si inventivitate, o combinatie de elemente: mima, descriere verbala sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc sa ghiceasca anumite cuvinte, expresii.Totul se invarte in jurul unor expresii ca "rasarit de soare", "razatoare de legume", "franghie de spanzuratoare"?

Activity Original 2 se poate juca atat cu jucatorii individuali cat si pe echipe, fiecare  incercand ca printr-un joc actoricesc, desen sau descriere verbala sa ghiceasca diferite cuvinte sau expresii si astfel sa inainteze pe traseul jocului.

Activity Original 2 este un joc amuzant, la care trebuie sa iti dai frau liber imaginatiei si sa incerci sa-l intelegi pe cel de langa tine, oricat de zbanghiu ti s-ar parea el. Jucatorii isi pot pune in evidenta personalitatea, capacitatile artistice, fantezia si indemanarea.

Continutul jocului Activity original 2:

  • 440 de carti cu 2640 de cuvinte;
  • o tabla de joc;
  • o clepsidra;
  • 4 figurine de lemn;
  • regulament de joc in limba romana.

Daca iti place acest joc si modul cum l-am prezentat te rugam distribuie. Astfel, tot mai multi parinti vor afla despre jocurile Abrakadabra.Si datorita tie tot mai multi copii vor descoperi jocul in familie si cu prietenii. Iti multumim pentru sustinere!

Scrieti o recenzie

Joc Activity Original 2

Joc Activity Original 2

Joc Activity original 2- un joc de pantomima si desen pentru copii inventivi si isteti excelent pentru o petrecere cu prietenii sau pentru o seara in familie

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori3 - 16
Varstade la 12 ani
Timp de joc60 min

Alte jocuri recomandate: