Follow us on Facebook

-10%
Hotelul insectelor View larger

Adauga la lista de dorinte

Hotelul insectelor

Logis

Un joc distractiv pentru intreaga familie ce imbina strategia, atentia si memoria intr-o combinatie foarte amuzanta.

1-2 zile lucratoare

lg_ihotel

Nou

Oferta speciala expira in:
Pret:
60,30 lei
67,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid.

Fiecare jucător încearcă să atragă cât mai multe insecte în propriul hotel. Dacă insectele nu vin de bunăvoie la hotel, jucătorii le pot ademeni cu miere delicioasă. Însă jucătorii trebuie să fie atenți la gândacul cel lacom ce va încerca să fure toată mierea adunată în hotel. De asemenea, fiți cu ochii în patru la păianjenul înfricoșător ce vă poate alunga oaspeții din hotel!

Cum se joaca

Jucatorii primesc la inceputul jocului cate un hotel unde vor caza diferite ganganii. Fiecare jucator intra in rolul unui manager de hotel iar primul care ocupa toate camerele este declarat castigator.

Toate cartile de joc se amesteca si se aseaza in teanc cu fata in jos. Pe rand fiecare jucator are doua posibilitati:

  • fie alege sa traga una sau mai multe carti din teanc
  • fie sa isi foloseasca stocul de miere acumulat pentru a atrage insecte de la ceilalti jucatori.

1. Daca alege sa tragă  o carte din teanc, jucătorul actionează după cum urmează.
1.1 Dacă pe cartea trasă este desenata o insecta ce poate fi oaspete in propriul hotel o aseaza in la locul ei in hotel si este randul urmatorului jucator.

Pe cărtile de joc sunt desenate 6 tipuri de insecte. In fiecare hotel se vor putea caza insa doar 3 din aceste tipuri, cate doua insecte din fiecare fel.

Joc Hotelul insectelor

Hotelul insectelor
1.2 Dacă pe cartea trasă este desenata o insecta care nu poate fi oaspete in propriul hotel, jucatorul o arată celorlalti jucatori si apoi o păstrează lângă el asezată cu fata în jos. Jucătorul mai are dreptul să tragă o altă carte din teanc. El decide dacă vrea să continue să tragă (cu riscul de a trage un gandac dar si de a castiga o carte cu miere sau cu o insecta pe care o poate caza in hotelul sau)  
Ceilalti trebuie să fie atenti la aceste cărti arătate pentru a sti de la ce manager de hotel poate mai apoi să atragă o anumită insectă la el in hotel.

1.3 In cazul in care pe cartea trasă este desenat un strop de miere, jucatorul o aseaza cu fata in sus langa el. Si in acest caz jucatorul mai are dreptul la o nouă extragere. El decide daca isi asuma riscul sau nu.

Atentie insa la paianjeni si la gandaci!

joc hotelul insectelor

1.4 Daca pe cartea trasă din teanc este desenat un paianjen jucatorul poate sa "sperie" un oaspete cazat deja intr-un alt hotel, atragîndu-l in propriul hotel. Pot fi momite in acest fel doar insectele care sunt cazate singure in camera. Cu alte cuvinte nu pot fi speriate insectele care si-au gasit perechea in acel hotel. Celalalt jucator este obligat sa dea jucatorului cu paienjen cartea cu insecta aleasa de acesta daca ea este cazata singura in camera. Dupa ce a folosit cartea cu paianjenul, turul jucatorului se termina si este randul urmatorului jucator sa traga carte din teanc.

1.5 Daca pe carte este desenat un gandac atunci gandacul iti mananca toata mierea pe care o ai deja acumulata, jucatorul pierzand toate cartile cu miere.

2. Daca jucatorul are cel putin doua carti cu miere, atunci, cand ii vine randul el poate decide sa nu extraga noi carti din teanc ci sa isi foloseasca stocul de miere acumulat pentru a atrage insecte de la alt jucator. Pentru a-și completa locurile din propriul hotel, el poate cere oricărui alt jucator o insecta din cele adunate de acesta (si asezate cu fata in jos) acesta fiind obligat sa i-o dea daca o are, primind in schimb o carte cu miere. Daca nu are cartea ceruta atunci este randul urmatorului jucator. Asadar jucatorii trebuie sa memoreze ce carti cu insecte sunt păstrate cu fața în jos la ceilalti jucatori.
Primul dintre jucatori care își completează toate locurile de cazare in propriul hotel este castigator.

Hotelul insectelor este joc distractiv cu reguli simple ce imbina norocul cu atentia, memoria si strategia.

Cărțile cu gândăcelul mâncăcios și cele cu paianjenul nesuferit aduc suspans si voie bună. Jocul este foarte plăcut, fiind perfect pentru familiile cărora le place să petreacă timp de calitate împreună.

Prezentare video a jocului Hotelul Insectelor

Daca iti place acest joc si modul cum l-am prezentat te rugam distribuie. Astfel, tot mai multi parinti vor afla despre jocurile Abrakadabra.Si datorita tie tot mai multi copii vor descoperi jocul in familie si cu prietenii. Iti multumim pentru sustinere!

Scrieti o recenzie

Hotelul insectelor

Hotelul insectelor

Un joc distractiv pentru intreaga familie ce imbina strategia, atentia si memoria intr-o combinatie foarte amuzanta.

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2 - 4
Varstade la 7 ani
Timp de joc20 min.
Dimensiuni20,5 x 16 x 4,5 cm

Alte jocuri recomandate: