Follow us on Facebook

Comenzile plasate in intervalul 12.07.2024 - 21.07.2024 vor pleca de la noi in data de 22.07.2024.

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Abrakadabra, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Abrakadabra este denumirea comercială al Micadi Plus S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Onești, str. George Bacovia 4B, ap. 5, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J04/1532/2006, cod unic de înregistrare fiscală 19139299 (în continuare “Abrakadabra ” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Ce sunt datele personale?

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul computerului tău), dar asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Politica Abrakadabra este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine: nume și prenume, adresă de e-mail, numărul de telefon, sexul, vârsta, informații despre produsele și serviciile achiziționate, gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online, interese și preferințe legate de produsele din Magazinul Online.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom pastra datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în Abrakadabra.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui putem transmite datele dvs. cu caracter personal

Furnizorilor de servicii IT (mentenață site, dezvoltare software, hosting), firmele de curierat, de contabilitate.
Organelor judiciare din România și din alte țări, precum membrii ai instanțelor judecătorești, instanțelor arbitrale, parchetelor.
Autorități publice centrale și locale (de ex: Autoritatea Națională de Administrare Fiscala, din România și din alte țări, organe ale poliției.

Care sunt drepturile dumneavoastra si cum pot fi exercitate?

Garantam respectarea drepturilor dumneavoastra si enumeram mai jos cele mai importante dintre acestea, fara a ne rezoma doar la acestea si exprimandu-ne deschiderea de a solutiona orice neajuns ce poate aduce atingere drepturilor dumneavoastra cu privire la datele personale:

Dreptul la informare – puteti solicita oricand informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;

Dreptul de acces la date - orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa contact [at] abrakadabra.ro)

Dreptul la rectificare – dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti cere oricand stergerea datelor personale, atat timp cat acestea nu sunt impuse de lege

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care considerati ca datele sunt gresite sau inexacte

Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim

Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi datele personale pe care ni le-ati furnizat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator sau procesator

Dreptul de retragere a consimtamantului – un consimtamant acordat anterior poate fi oricand retras. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarile anterioare retragerii ramanand in continuare valabile

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate - puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia

Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Dreptul de a va adresa justitiei

Cum pot cere ștergerea datelor personale?

Ne puteți trimite un mesaj la contact@abrakadabra.ro prin care să cereți rectificarea sau ștergerea datelor dvs., justificându-vă cererea.

Cum se va efectua ștergerea datelor mele?

În urma cererii dvs. justificate, Micadi Plus SRL va șterge toate datele dvs. de pe www.abrakadabra.ro. Totuși, datele dumneavoastră de facturare vor ramâne în arhiva societătii, in conformitate cu legislația din România.