Follow us on Facebook

Despre noi

Ne place sa ne jucam impreuna cu copiii nostri. Asa am descoperit jocurile de societate pentru copii, asa numitele boardgames-uri pentru pitici.
Treptat, fascinatia copiilor pentru aceste jocuri a devenit si pasiunea noastra si asa a aparut Abrakadabra.ro - un magazin on-line care livreaza pentru parinti si copiii lor jocuri cu magie.

Veti gasi pe Abrakadabra.ro jucarii educative si jocuri de masa pentru copii de toate varstele de la 2 ani pana la 101 ani.

Va oferim jocuri de masa pentru copii si jocuri de familie antrenante care dezvolta atentia, inteligenta, logica, indemanarea si spiritul de observatie.

Va incurajam sa va jucati alaturi de copiii dumneavoastra. Spre deosebire de jocurile pe care copiii le joaca de unii singuri, jocurile de masa pentru copii sunt jucarii care modeleaza inteligente multiple, si in primul rand inteligenta emotionala a copiilor care invata sa se cunoasca si sa se dezvolte pe sine din interactiunea cu parintii, cu prietenii, cu familia.

Oferiti cadou unui copil un joc si ii deschideti un univers la fel de bogat ca o carte. Un joc este o jucarie care ii aproprie pe copii de cei mai mari, de parinti, de prieteni. Jocul ne aduce laolalta si ne ajuta sa ne simtim bine in timp ce ne antrenam mintea si inima.

Veti gasi la noi jocuri de memorie, jocuri de inteligenta si logica, jocuri creative si de imaginatie, jocuri hazlii, jocuri de familie, jocuri de atentie, jocuri de rapiditate, jocuri pentru cultivarea spiritului de echipa.
Toate sunt jocuri ale unor marci de renume din Europa: Logis, Granna, Djeco, Orchard Toys, Piatnik, Cocktail Games, Huch&Friends, Zoch, Ravensburger, FoxMind, Drei Magier Spiele, Abacus Spiele, Steffen Spiele, Schmidt Spiele, Woodyland.

Fiecare joc a fost creat pentru a dezvolta anumite aptitudini sau comportamente ale copiilor. De aceea, pentru a va face alegerea cat mai usoara jocurile sunt insotite de o descriere cat mai detaliata astfel incat jocurile cumparate de la noi sa corespunda scopurilor pe care le urmariti prin joc.
Jocurile sunt prezentate atat grupate pe categorii de varsta cat si dupa genul lor.

Si daca dupa ce v-ati plimbat printre rafturile noastre cu jocuri simtiti ca le-ati dori pe toate si nu prea stiti cu ce sa incepeti, va rugam sa ne contactati  (pe e-mail sau la telefon de pe site).
Cu drag va vom indruma pentru a face cea mai buna alegere potrivita varstei si preocuparilor copilului.
Indiferent de alegerea dvs. noi va stam la dispozitie pentru orice intrebare legata de jocurile de pe magazinul Abrakadabra.ro.

Pentru Bucuresti, ne puteti gasi pentru a vedea jocurile noastre pe str. Constantin Radulescu-Motru, nr. 20, zona TINERETULUI. Recomandarea este să sunați înainte la numărul de telefon 0749 022 322 pentru a ne asigura că ne putem întâlni. Uneori, mai ales în perioadele aglomerate, mergem chiar noi să livram jocurile.

Vă așteptăm cu drag online sau offline!

Micadi Plus S.R.L.

str. George Bacovia 4B, ap. 5, Onesti, jud. Bacau

Registru comert: J04/1532/2006
Cod fiscal: 19139299
Cont: RO52INGB0000999903164018
Banca ING Bank
Capital social: 200 RON

www.abrakadabra.ro

Tel: 0749 022 322
E-mail: contact@abrakadabra.ro

Punct de ridicare personala

str. Constantin Radulescu-Motru, nr. 20, bl. 22-24, Bucuresti (zona Tineretului/Timpuri Noi)

Abrakadabra.ro magazin de jocuri    Abrakadabra.ro magazin de jocuri

Abrakadabra.ro magazin de jocuri     Abrakadabra.ro magazin de jocuri