Follow us on Facebook

Modalitati de comanda si livrare

Taxe de transport

In Romania transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 250 de lei, taxa de transport este de 20 lei.

Livrarea

Toate produsele disponibile pentru comanda se afla in stocul propriu. Livrarea coleterlor se face prin curier, termenul standard de livrare fiind de 1-2 zile.
In cazul perioadelor foarte aglomerate (ex. Craciun, Pasti, etc.) sau a vremii defavorabile pot aparea intarzieri in efectuarea livrarilor.

Plata

Plata poate fi facuta online (cu card de debit/credit), ramburs (la primirea produselor) sau prin OP (transfer bancar), caz in care va putem emite o factura proforma.

Comanda

Produsele se pot comanda online, pe email sau telefonic.

1. Pentru comanda telefonica, ne puteti apela la numarul 0749 022 322, de luni pana vineri intre 10:00-17:00.

2. Pentru comanda pe email va rugam sa trimiteti comanda la adresa contact@abrakadabra.ro. Comanda trebuie sa contina jocurile comandate (nume, cod si cantitate), datele de livrare (inclusiv un numar de telefon pentru curier) si facturare.

3. Daca optati pentru varianta online, selectati produsul pe care il doriti si apasati butonul “Adauga in cos”. In momentul in care doriti o cantitate mai mare din produsul respectiv, modificati campul “Cantitate”. Daca doriti sa selectati si alte produse, apasati butonul “Inapoi la magazin”; daca nu, apasati butonul “Inainte”.
Pentru finalizare, apasati butonul “Finalizeaza comanda”.
Aveti posibilitatea sa va creati cont pe site, util pentru o identificare rapida a comenzilor. In plus, la urmatoarea comanda nu va mai trebui sa completati informatiile de facturare si livrare.

Punct de ridicare personala - Momentan indisponibil

str. Constantin Radulescu-Motru, nr. 20, bl. 22-24, Bucuresti (zona Tineretului/Timpuri Noi). Comanda se poate ridica dupa confirmarea telefonica.

Abrakadabra.ro magazin de jocuri    Abrakadabra.ro magazin de jocuri

Abrakadabra.ro magazin de jocuri     Abrakadabra.ro magazin de jocuri