Follow us on Facebook

Servciu clienți - Contact

Micadi Plus S.R.L.
str. Constantin Radulescu-Motru, nr. 20, bl. 22-24 (zona Tineretului), Bucuresti

Telefon: 0749 022 322
contact@abrakadabra.ro
Oferiti cadou unui copil un joc si ii deschideti un univers la fel de bogat ca o carte.

Un joc este o jucarie educativa care ii aproprie pe copii de cei mai mari, de parinti, de prieteni.

Jocul ne aduce laolalta si ne ajuta sa ne simtim bine in timp ce ne antrenam mintea si inima.

Spre deosebire de jocurile pe care copii le joaca de unii singuri, jocurile de masa pentru copii sunt jucarii care modeleaza inteligente multiple, inclusiv inteligenta emotionala a copiilor care invata sa se cunoasca si sa se dezvolte pe sine din interactiunea cu parintii, cu prietenii, cu familia.

Veti gasi pe Abrakadabra.ro jucarii educative si jocuri de masa pentru copii de toate varstele de la 2 ani pana la 101 ani.

Fiecare joc a fost creat pentru a dezvolta anumite aptitudini sau comportamente ale copiilor. De aceea, pentru a va face alegerea cat mai usoara jocurile de pe Abrakadabra.ro sunt insotite de o descriere cat mai detaliata. In plus, jocurile sunt prezentate atat grupate pe categorii de varsta cat si dupa genul lor.

Daca doriti sa alegeti un joc de societate pentru a-l oferi cadou unui copil si simtiti ca nu prea stiti cu ce sa incepeti, nu ezitati sa ne contactati si va vom indruma pentru a face cea mai buna alegere potrivita varstei si preocuparilor copilului. Indiferent de alegerea dvs. noi va stam la dispozitie pentru orice intrebare legata de jocurile de pe magazinul Abrakadabra.ro.

trimite un mesaj

 

Abrakadabra.ro magazin de jocuri Abrakadabra.ro magazin de jocuri  Abrakadabra.ro magazin de jocuri  Abrakadabra.ro magazin de jocuri