Follow us on Facebook

CONEX View larger

Adauga la lista de dorinte

CONEX

Haba

CONEX este un joc marca Haba in care cartile se inlantuiesc dupa regulile jocului domino dar in functie de culoarea de pe colturile cartilor de joc. 

strategie, creativitate, viziune in spatiu

1-2 zile lucratoare

HAB303497

Nou

Pret:
67,00 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, transportul costa 15 lei. Transportul este asigurat prin curier rapid. Livrare gratuita in punct de ridicare personala din Bucuresti, Strada Poterasi nr. 10 (zona Tineretului).

Cartile CONEX au o culoare de fond si unul sau doua colturi desenate in alte culori. Unele din aceste carti au desenate pe culoare de fond si alte simboluri care semnifica actiuni si puncte suplimentare.

Jucatorii isi aseaza cartile pe masa, pornind de la tabla de punctaj pe care se tine scorul.

Joc Conex Haba

Fiecare jucator, cand ii vine randul, aseaza una din cartile sale pe suprafata de joc. cartea pusa jos poate sa se suprapuna doar cu o alta carte de joc. Culoarea de fond a cartii puse jos trebuie sa corespunda culorii unuia dintre colturile desenate pe cartea cu care se suprapune cartea respectiva. 

Apoi jucatorul isi marcheaza punctele pe tabla de scor in functie de punctele indicate pe cartea peste care a suprapus. Poate de asemenea, profita de bonusurile indicate pe aceasta carte. 

Cine ajunge primul la finalul tablei de punctaj castiga.

Trebuie sa dai dovada de strategie pentru a acoperi cartile care iti aduc cele mai multe puncte dar care iti permit si sa primesti carti in plus sau sa-ti multiplici punctele sau sa iti incurci adversarii.

Un joc de strategie lejer care va poate colora serile in mod placut. Un bun exemplu de creativitate in reinventarea clasicului domino! 

Scrieti o recenzie

CONEX

CONEX

CONEX este un joc marca Haba in care cartile se inlantuiesc dupa regulile jocului domino dar in functie de culoarea de pe colturile cartilor de joc. 

Scrieti o recenzie

Nr. de jucatori2-4
Varstade la 8 ani
Timp de joc20 min.
Dimensiuni15,5 x 15,5 x 5,5 cm

Alte jocuri recomandate: