Follow us on Facebook

Comenzile plasate in intervalul 12.07.2024 - 21.07.2024 vor pleca de la noi in data de 22.07.2024.

Topul celor mai jucate boardgames-uri pentru copii la inceputul anului 2020

Topul celor mai jucate boardgames-uri pentru copii la inceputul anului 2020

In fiecare an editorii de jocuri se intrec sa ne atraga atentia cu noi si noi jocuri. 

Pe multe dintre ele ne straduim si noi sa le avem pe rafturile noastre de jocuri. 

Nu reusim sa tinem mereu pasul cu ei. Insa ne straduim. 

Asta nu inseamna insa ca nu avem pentru voi, dragi impatimiti de jocuri faine, cele mai bune boardgames-uri. 

Ne confirma acest fapt topul de inceput de an publicat de faimosul site de jocuri de societate - BoardgamesGeek. 

Acest top BGK listeaza cele mai jucate jocuri in anul care a trecut. El este rezultatul opiniilor trimise de cititorii sai, jucatori din intreaga lume. 

Haideti sa vedem asadar care au fost cele mai jucate jocuri de societate pentru copii in anul 2019. 

Topul original il gasiti aici. Noi in continuare vom vorbi despre acelea pe care le apreciem si noi. 

Va aratam si unde le gasiti pe magazinul nostru. 

top boardgames copii 2020

Asadar, cel mai jucat joc in 2019 a fost Piramida Animalor de la HABA. Unul dintre cele mai frumoase jocuri de indemanare! Reguli simple, pregatire de joc scurta, momente de suspans urmate de descatusari zgomotoase. O reteta perfecta care mentine Piramida animalelor in top! joc piramida animalelor

Al doilea joc pe care il iubim la Abrakadabra il regasim in top pe pozitia 3. Este vorba despre jocul de cooperare si deductie Outfoxed. Este un joc cu un material de joc foarte bine pus la punct, incurajeaza copiii sa faca deductii logice si sa coopereze. Foarte apreciat si de clientii nostri. 

Imediat sub Outfoxed, gasim un joc care deja intra in categoria celor clasice. Este vorba despre minunatul Labirint Magic de la Drei Magier.

Din nou un joc excelent ca material de joc si mecanism. Ca si in cazul Outfoxed, si in Labirintul magic, atractia copiilor este data in primul rand de elementele surpriza ale jocului care se dezvaluie pentru a confirma ceea ce jucatorii isi amintesc sau ceea ce ei descopera. Iar asta, este pur si simplu fascinant pentru jucatori. Ceva de genul - uoau!!!! Cum de a stiut jocul ?

Mai gasim Monza si cursa strategica cu masinute si Carcassone Junior, doua jocuri cu vechime si lipici, care si-au confirmat valoarea in fata copiilor si a parintilor deopotriva. 

Carcassone Junior - primul contact cu jocurile in care gestionam inteligent resursele. 

Si Monza - primul joc de strategie si tactica pentru copii. 

joc monza

Mai gasim in lista clasicul joc Livada (Livada cu piese mari cum ii spunem noi) de la HABA - poate cel mai indragit joc pentru copii mici. Livada de la Haba nu prea mai are nevoie de prezentari. Este pur si simplu jocul din topul preferintelor pentru pustii de 2-3 ani si al parintilor lor. 

Si nu putem incheia fara sa nu observam ca unul dintre cele mai recente jocuri - Valea Vikingilor se regaseste in acest top! 

Toate jocurile mentionate mai sus sunt jocuri aparute cu ceva ani in urma. 

Valea Vikingilor este insa un joc nou. Este insa foarte tare - strategie si indemanare si o tabla de joc absolut fabuloasa! Nu e de mirare ca a intrat in top atat de repede. 

Voi pe care le-ati incercat?